50 LoRaWAN-uppkopplade kommuner med Netmore

November 28, 2019

50 LoRaWAN-uppkopplade kommuner med Netmore

Visste ni att vi nu har 50 kommuner i Sverige som erbjuder LoRaWAN

Netmore är ledande leverantör av LoRaWAN i Sverige, en av de olika infrastrukturer för radiokommunikation som vi erbjuder för IoT (Internet of Things). 16 nya kommuner har anslutit sig till Ekosystemet under 2019, som nu erbjuder LoRaWAN i sina städer för företag och i slutändan till konsumenten.

Stockholm, Göteborg, Karlstad, Norrköping, Borås, Trollhättan, Linköping, Varberg, Mölndal, Borlänge och Södertälje är några av de 50 kommuner där vi nu finns med nät. Vårt mål är att nå minst 100 kommuner under 2020, orimligt? -Nej! Med vår attraktiva affärsmodell är vi en given partner på marknaden, med revenue sharing, låg instegströskel och växande ekosystem med tjänster som lätt kan tillämpas i nätet.

”Inom Netmore är ett av våra fokusområden ”Connected Cities”, vi har en unik revenue sharing-modell där alla parter inom samarbetet delar på de intäkterna som genereras. Vi har erfarenheten, kunskapen och sätter alltid våra kunder i centrum. Genom vårt ekosystem av partners som levererar lösningar och produkter gör vi det enkelt att etablera tjänster effektivt. Jag hoppas vi ses på Smart Society i Stockholm den 23-24 April, boka din plats här.” – Fredrik Skoglund, Head of Connected City på Netmore

IoT branschen och ”Sakernas Internet” bubblar och intresset är omättat, alla ser möjligheterna med digitalisering! Fördelarna är oändliga men för att lyfta fram några så har vi miljö, tid och den ekonomiska aspekten. Dessa tre faktorer tycker vi på Netmore är de mest avgörande och därför skapar vi tillsammans med våra partners ett Ekosystem för IoT! Netmore är en IoT operatör som kan erbjuda LoRaWAN, WiFi, 2G, 3G, 4G och förberedd på 5G, allt transporteras via vårt eget corenät till kundens system.

LoRaWAN som är helt utvecklat för batteridrivna sensornätverk, står för Long-Range Wide Area Network, vilket betyder att sensorer kan kommunicera över stora avstånd, ibland upp till flera mils utomhustäckning. Netmore är medlem i LoRa Alliance, för mer information besök https://lora-alliance.org/

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Skoglund, Head of Connected City & Industry, +46 70-514 59 59, fredrik.skoglund@netmoregroup.com

Joakim Gustafsson, Sales Specialist Connected City & Industry, +46 70-509 22 32, joakim.gustafsson@netmoregroup.com

Taggar: