Höstens viktigaste mötesplats för skapandet av digitalt smarta fastigheter och det smarta samhället

August 31, 2020

Vi är glada över att presentera vår moderator Joakim Båge, som är en av branschens katalysatorer för innovation och digitalisering.

Höstens viktigaste mötesplats för skapandet av digitalt smarta fastigheter och det smarta samhället

Smart Property är höstens viktigaste mötesplats för aktörer verksamma inom utvecklingen av fastighetsbranschen. Under två dagar förkovras vi inom Internet of Things och skapandet av smarta fastigheter, på riktigt. Webeventet är mer än ett vanligt webinarium, det är interaktivt. Det kommer vara en stor scen, parallella break out sessions, utställare med egna montrar, möjlighet till chat och privata möten. Syftet med eventet är att sammanföra fastighetsägare, tjänsteleverantörer, kommuner, operatörer med flera för att nyttja ekosystemet och främja utvecklingen av vårt samhälle. Låt oss gå från egosystem till ekosystem och från konkurrens till samarbete!

Joakim Båge leder Smart Property

Vi är glada över att presentera vår moderator Joakim Båge, som är en av branschens katalysatorer för innovation och digitalisering.

Joakim är ekonomijournalist med bakgrund som reporter, redaktör och programledare på bland annat Dagens Industri och Ekonominyheterna på TV4. Han har tillbringat en stor del av sitt yrkesliv i Los Angeles där han hjälpt flera av branschens största mediebolag och varumärken att lyckas med övergången till det digitala.

“Sverige har redan haft en våg att framgångsrika FinTech-framgångar som Klarna och iZettle, nästa bransch att digitaliseras är fastighetsbranschen genom så kallad PropTech,” säger Joakim Båge. “Vi kommer troligtvis se en uppsjö av nya plattformar, nya affärsmodeller och nya spelare framöver, vilket har potentialen att skapa en sällan skådad dynamik på fastighetsmarknaden i det smarta samhället. Utmaningen blir att hålla en tydlig röd tråd under dagen kring vilka tekniska och uppkopplade lösningar som verkligen fungerar och leder till ökade intäkter och mätbara resultat.”

När?

Dag 1 – 12 november 13:00-17:00

Dag 2 – 13 november 13:00-17:00

Vi uppdaterar programmet löpande, mer information kommer inom kort. Säkra din plats här. Vill du delta som utställare eller komma i kontakt med arrangörerna maila till event@netmoregroup.com

För mer information, vänligen kontakta:

Johanna Björnson CMO, +46 70-861 67 66, johanna.bjornson@netmoregroup.com

Netmore Group AB är en IoT-operatör som utvecklar heltäckande lösningar för städer, industrier, fastigheter och bostäder. Tillsammans med våra partners bygger vi säkra och hållbara ekosystem för Internet of Things, lokalt, nationellt och globalt. Netmore Group bildades 2010 och är sedan 2017 listade på Nasdaq First North Growth Market.

G&W Fondkommission är företagets Certified Adviser för listningen på Nasdaq First North Growth Market.

Tel: 08-503 000 50, e-mail: ca@gwkapital.se