Imorgon startar Smart Property 2020 – fokus Proptech & IoT-tillämpningar

November 11, 2020

Den 12-13 november arrangerar Netmore, tillsammans med Proptech Sweden, ett digitalt event med fokus på Proptech. Det är ett fullspäckat program på Smart Property 2020. Säkra din biljett nu!

Imorgon startar Smart Property 2020 – fokus Proptech & IoT-tillämpningar

Den 12-13 november arrangerar Netmore, tillsammans med Proptech Sweden, ett digitalt event med fokus på Proptech. Det är ett fullspäckat program på Smart Property 2020. Säkra din biljett nu!

Höstens viktigaste konferens inom fastighetsdigitalisering: Smart Property 2020. Konferensen kommer att fokusera på fastighetsindustrins olika behov, framväxandet av digitala smarta fastigheter, och på vilket sätt samhället kommer dra nytta av de stora förändringar som nu sker hos både fastighetsägare, fastighetsförvaltare och tjänsteleverantörer. Eventet kommer under två dagar skapa en förståelse för det holistiska perspektiv som ligger till grund för hur morgondagens fastigheter kommer att se ut.

Vi belyser intressanta projekt, innovativa lösningar, samt smarta och kreativa produkter som vi aldrig trodde vi skulle behöva. Programmet kryddas med paneldiskussioner där ledande experter och tänkare berättar om olika teknologier samt vikten av datasäkerhet.

Bifogat hittar du programmet. Säkra din plats här.

Dag 2 har vi arrangerat ett ”60 MINUTES ROUND TABLE DISCUSSION” Tillsammans med Roger Tofft (Moderator), Jonas Almquist, Johan Jobér, Anna Ersson och Daniel Kraft diskuterar, utbildar och informerar dig kring ämnet proptech. Passa på och ställ din fråga direkt till en av experterna.

Om experterna:

Roger Tofft (Moderator), VD PropTech Sweden, är en influencer på PropTech-marknaden på både den nordiska och den brittiska marknaden. Roger har arbetat med några av de största fastighetsbolagen i Sverige. Han lanserade Spaceflow i London 2018 och startade nyligen upp PropTech Sweden.

Johan Jober, CTO Netmore Group AB. Johan har en diger bakgrund från flertalet av telekombranschens största företag, såsom: Vodafone, Bredbandsbolaget, Orange och Ericsson. Hans specialitet är bl.a. Nätdesign, mjuk- & hårdvaruutveckling och med hans kommersiella tänk, känsla och förståelse för framtidens tekniska trender har han haft möjlighet att vara medgrundare till flera teknikföretag och är även en av grundarna till Netmore. Johan är civilingenjör och innehar en Master i Science System Engineering.

Anna Ersson, Advokat på Advokatfirman Delphi. Anna är advokat och arbetar specialiserat med juridiken inom tech och digitalisering. Hon har stor erfarenhet av GDPR och dataskydd, app-juridik, uppkopplade tjänster och vad som är viktigt att tänka på kring juridiken online. Hon anlitas regelbundet för juridiska uppdrag inom proptech.

Jonas Almquist, VD Raybased AB

Daniel Kraft, Head of Digital Investments and Transformation, Stronghold Invest

För mer information, vänligen kontakta:

Johanna Björnson CMO, +46 70-861 67 66, johanna.bjornson@netmoregroup.com