Lansering av Netmore Connect tillsammans med ny tjänstepaketering

June 4, 2018

Netmore Group AB (publ) lanserar Netmore Connect tillsammans med nya tjänstepaketeringen. Netmore Connect är den första kompletta företagslösningen som ger alla typer av företag garanterad mobiltäckning som kunden själv kan påverka, företagsväxel och mobilabonnemang. Netmore Connect startpaket inkluderar 5 abonnemang, företagsväxel och även Netmore mobil accesspunkt för anslutning till Netmores nät. Konceptet bygger på en modulär paketering där kunden själv kan skala upp och bygga ut sin täckning och kapacitet, med tillhörande mobilabonnemang som alla fungerar både i 3’s och i Netmores nät.

Lansering av Netmore Connect tillsammans med ny tjänstepaketering

Netmore Group AB (publ) lanserar Netmore Connect tillsammans med nya tjänstepaketeringen. Netmore Connect är den första kompletta företagslösningen som ger alla typer av företag garanterad mobiltäckning som kunden själv kan påverka, företagsväxel och mobilabonnemang. Netmore Connect startpaket inkluderar 5 abonnemang, företagsväxel och även Netmore mobil accesspunkt för anslutning till Netmores nät. Konceptet bygger på en modulär paketering där kunden själv kan skala upp och bygga ut sin täckning och kapacitet, med tillhörande mobilabonnemang som alla fungerar både i 3’s och i Netmores nät.

”Med Netmore Connect kan vi erbjuda alla typer av företag en helhetslösning och där kunden själv kan påverka sin mobiltäckning så att den blir bra, precis där man behöver den. Detta är en ny unik och flexibel produkt i den svenska mobilmarknaden säger Rikard Slunga VD på Netmore Group AB”

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Rikard Slunga, VD netmore, +46 73 172 30 02, rikard.slunga@netmore.net

Edward Rassmus, Försäljningschef netmore, +46 73 172 30 08, edward.rassmus@netmore.net

Om Netmore Group AB (publ)

Netmore är en mobiloperatör som når 99% av Sveriges befolkning och genom eget nät ger sina kunder möjlighet att påverka mobiltäckning, kapacitet och pris. 

Företaget marknadsför och levererar lokala mobila accesspunkter för anslutning till Netmores nät, mobiltjänster, carrier-grade WiFi-nät och integration av affärs- och processystem. Företagets erbjudanden utgörs av kundanpassade helhetslösningar enligt kundens behov. Organisationen består av specialister och ingenjörer inom konstruktion/design, installation, projektledning, driftsättning, utbildning och support/underhåll. Produkter och lösningar säljs genom såväl återförsäljare som genom egna säljresurser, främst på den svenska marknaden – men också med enstaka projekt utanför Sverige, då främst i Norden och Europa. Företagets huvudkontor ligger i Stockholm.

G&W Fondkommission är Bolagets Certified Adviser vid Nasdaq First North.