Netmore Group meddelar byte av CFO

August 25, 2022

Netmore Group meddelar byte av Chief Financial Officer (CFO).

Netmore Group meddelar byte av Chief Financial Officer (CFO).

Netmore Group AB och nuvarande Chief Financial Officer (CFO) Thomas Plate har gemensamt kommit överens om att Thomas lämnar bolaget. Som efterträdare har bolaget utsett Peter Magnusson.

Peter har bakgrund som CFO och därtill en gedigen erfarenhet inom utveckling av SaaS-bolag. Han kommer närmast från nShift där han hade rollen som CFO, och ansluter till Netmore 1 september 2022.

Rolf Norberg, Ordförande Netmore Group AB och Ove Anebygd, CEO Netmore Group AB, kommenterar:

”Vi vill tacka Thomas för hans arbete och engagemang på Netmore sedan hans start 2017. Netmore har genomfört omfattande förändringar under de senaste två åren där Thomas har varit mycket behjälplig. Vi går nu in i en ny fas med ytterligare expansioner och med en ny huvudägare, Polar Structure AB, och därmed har vi gemensamt kommit fram till att det är ett bra tillfälle att genomföra ett byte av CFO på Netmore. Styrelsen och VD hyser en stor uppskattning och respekt för Thomas arbete och vad han har bidragit med till Netmore under sin tid. Vi önskar honom stort lycka till i framtiden.

Vi är mycket glad över att få välkomna Peter till Netmore. Han har en mycket stark meritlista och framgångsrikt varit med att bygga upp ett SaaS bolag över de senaste 9 åren. Han kommer att spela en nyckelroll i Netmores fortsatta utveckling, där hans bakgrund och tidigare erfarenheter kommer vara en stor tillgång för oss när vi planerar för att accelerera vår tillväxt framöver.”

 

Kontaktuppgifter:

Ove Anebygd, CEO Netmore Group
Tel: +46 705 195 798
E-post: ove.anebygd@netmoregroup.com 

Rolf Norberg, Styrelseordförande Netmore Group
Tel: +46 705 937 489
E-post: RolfN49@gmail.com

Netmore Group är en ledande IoT-operatör. Vi kopplar upp fastigheter, erbjuder privata och öppna 5G-nätverk, och möjliggör för storskalig IoT genom LoRaWAN.

Tillsammans med fastighetsägare, tjänsteleverantörer inom IoT och andra samarbetspartners bygger vi säkra, pålitliga och öppna IoT-ekosystem som möjliggör för digitalisering inom branscher och industrier på alla geografiska marknader.

Netmore Group grundades 2010 i Sverige och är sedan 2017 listat på Nasdaq First