Netmore skjuter på genomförandet av det fysiska eventet, Smart Society, till våren 2021 men arrangerar ett digitalt event redan i höst

May 29, 2020

Netmore skjuter på genomförandet av det fysiska eventet, Smart Society, till våren 2021 men arrangerar ett digitalt event redan i höst

På grund av omständigheterna i samhället i samband med Covid-19 blev vi tvungna att skjuta på denna vårs event. Vi har nu beslutat att arrangera detta nästa vår, 15-16 april 2021. Mer information om detta kommer komma längre fram i höst.

Vi har alla anpassat oss och hittat nya smarta arbetssätt och möjligheter, därför kommer vi redan till hösten anordna ett digitalt event där vi får möjligheten att förkovras inom Internet of Things. Det kommer vara use case stories, teknikdebatter, intressanta och inspirerande talare med mera. Mer information kommer komma löpande.

För mer information,

Johanna Björnson, CMO på Netmore Group AB, johanna.bjornson@netmoregroup.com

Netmore Group AB är en IoT-operatör som utvecklar heltäckande lösningar för städer, industrier, fastigheter och bostäder. Tillsammans med våra partners bygger vi säkra och hållbara ekosystem för Internet of Things, lokalt, nationellt och globalt. Netmore Group bildades 2010 och är sedan 2017 listade på Nasdaq First North Growth Market.

G&W Fondkommission är företagets Certified Adviser för listningen på Nasdaq First North Growth Market.

Tel: 08-503 000 50, e-mail: ca@gwkapital.se