north net connect får order på mobil inomhustäckning och Wifi-nät till Terazzospecialisten i Stockholm.

November 15, 2017

north net connect får order på mobil inomhustäckning och Wifi-nät till Terazzospecialisten i Stockholm.

north net connect får ny order omfattande mobiltäckning för samtliga operatörer i nyrenoverad källarlokal på Åsögatan, Södermalm. Affären har gjorts i samarbete med en återförsäljare (Gullikssons El) som äger entreprenaden gentemot kund och har upphandlat mobiltäckning och professionell Wifi med hög kapacitet i utmanande miljöer.

”Vi har länge samarbetet med Gullikssons El i olika projekt och det är kul att fortsätta samarbetet på detta sätt. Gullikssons sköter installationen, och vi levererar systemet, driftsätter och supporterar.” säger Edward Rassmus, Försäljningschef vid north net connect AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Rikard Slunga, VD north net connect AB, +46 735 272 486, rikard.slunga@nor.net

Edward Rassmus, Försäljningschef north net connect AB, +46 73 172 30 08, edward.rassmus@nor.net

Om north net connect

North net connect marknadsför och levererar lokala mobilnät och carrier-grade WiFi-nät samt, mobiltjänster och integration av affärs- och processystem. Företagets erbjudanden utgörs av kundanpassade helhetslösningar enligt kundens behov. Organisationen består av specialister och ingenjörer inom konstruktion/design, installation, projektledning, driftsättning, utbildning och support/underhåll. Produkter och lösningar säljs genom såväl återförsäljare som genom egna säljresurser främst på den svenska marknaden men också med enstaka projekt utanför Sverige, då främst i Norden eller Europa. Företagets huvudkontor ligger i Stockholm.

North net connects aktie (NORNET B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.