North net connect och Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, ingår samarbetsavtal för lokala mobilnät

June 27, 2017

North net connect har inlett ett samarbete med LRF om att erbjuda lantbrukare egna lokala mobilnät anpassade till deras verksamhet, med garanterad täckning och som underlättar automatisering vilket ger en effektivare verksamhet.

North net connect och Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, ingår samarbetsavtal för lokala mobilnät

North net connect har inlett ett samarbete med LRF om att erbjuda lantbrukare egna lokala mobilnät anpassade till deras verksamhet, med garanterad täckning och som underlättar automatisering vilket ger en effektivare verksamhet. 

Samarbetet inleds med ett antal installationer som anpassas efter de speciella krav som finns på ett jordbruk som dels omfattar att säkerställa bra mobiltelefoni täckning samt att koppla upp olika process och övervakningssystem som t.ex. larm, traktorer, torkanläggningar, gps tjänster.

“Jag är mycket glad att få inleda samarbete med LRF och erbjuda våra produkter för lokala mobilnät till de svenska lantbruken. De lokala näten skapar helt nya möjligheter för lantbrukare att få både garanterad mobiltäckning och att nyttja den trådlösa kommunikationen för olika IT-system och tjänster som larm, övervakning och positionering.” säger Rikard Slunga, VD vid north net connect. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Rikard Slunga, VD north net connect AB, +46 735 272 486, rikard.slunga@nor.net

Om north net connect

North net connect marknadsför och levererar lokala mobilnät och carrier-grade WiFi-nät samt, mobiltjänster och integration av affärs- och processystem. Företagets erbjudanden utgörs av kundanpassade helhetslösningar enligt kundens behov. Organisationen består av specialister och ingenjörer inom konstruktion/design, installation, projektledning, driftsättning, utbildning och support/underhåll. Produkter och lösningar säljs genom såväl återförsäljare som genom egna säljresurser främst på den svenska marknaden men också med enstaka projekt utanför Sverige, då främst i Norden eller Europa. Företagets huvudkontor ligger i Stockholm. North net connect är på väg att listas på First North i Stockholm. North net connects certifierade rådgivare är Günther & Wikberg Corporate Finance. www.northnetconnect.se