Nu släpps det preliminära programmet till Smart Society by Netmore

March 5, 2020

Välkommen till IoT-eventet där vi fokuserar på lösningar och användare samt samverkan mellan olika leverantörer och tekniker. Smart Society sluter cirkeln i det ekosystem som Netmore verkar för. BOKA HÄR. Tillsammans med våra utställare kommer det bli fullspäckat av IoT-nyttigheter som kommer främja tillväxten av vårt smarta samhälle!

Nu släpps det preliminära programmet till Smart Society by Netmore

Välkommen till IoT-eventet där vi fokuserar på lösningar och användare samt samverkan mellan olika leverantörer och tekniker. Smart Society sluter cirkeln i det ekosystem som Netmore verkar för. BOKA HÄR. Tillsammans med våra utställare kommer det bli fullspäckat av IoT-nyttigheter som kommer främja tillväxten av vårt smarta samhälle!

Netmore anordnar eventet Smart Society för att samla alla de lösningar, tekniker och leverantörer som finns inom Internet of Things (IoT). Netmore är en ledande leverantör i Sverige av IoT-nät med kommunikationstekniker som LoRaWAN®, 2G, 3G, 4G, förberedd för 5G, NBIoT och WiFi. Allt i kombination med vårt eget corenät. Alla tekniker och tjänster som finns inom IoT ska samverka för fastigheter, städer och hela vårt samhälle – ett helt ekosystem för IoT där samverkan är nyckeln till framgång.  

Smart Society är ett öppet event, tillgängligt för alla verksamma inom IoT. Vi får bland annat ta del av inspirerande presentationer av casestudies, professionella talare, ett Hackathon, en nätverkande bankettmiddag samt en massa intressanta utställare. Låt oss samlas, lära, nätverka och lyfta IoT i Sverige till nästa nivå! 

För mer information, vänligen kontakta:

Johanna Björnson CMO, +46 70-861 67 66, johanna.bjornson@netmoregroup.com

Netmore Group AB är en IoT-operatör som utvecklar heltäckande lösningar för städer, industrier, fastigheter och bostäder. Tillsammans med våra partners bygger vi säkra och hållbara ekosystem för Internet of Things, lokalt, nationellt och globalt. Netmore Group bildades 2010 och är sedan 2017 listade på Nasdaq First North Growth Market.

G&W Fondkommission är företagets Certified Adviser för listningen på Nasdaq First North Growth Market.

Tel: 08-503 000 50, e-mail: ca@gwkapital.se