Susanne Hedblom VD på Nuuka Solutions talar på Smart Society

February 28, 2020

Susanne Hedblom VD på Nuuka Solutions talar på Smart Society

Smarta byggnader, Proptech, IoT m.m. Massor av nya termer och löften dyker upp och kräver handling. Susanne Hedblom, VD för Nuuka Solutions Sverige, hjälper dig att reda ut marknadssituationen och ge dig några praktiska råd om hur du tar dig an detta ämne. Hon kommer att presentera exempel och insikter från några av Nuukas nära 3 000 anslutna byggnader. Vad kan göras, vad är effekten och vad kommer framöver.

Susanne Hedblom, VD Nuuka Solutions Sweden.

Susanne har en omfattande erfarenhet av att tillhandahålla lösningar till B2B-världen. Hon började på Nuuka Solutions 2017 som landschef för Sverige. Innan dess har hon haft en framgångsrik karriär hos flera internationella industriföretag, som Electrolux och Svenska Aerogel. Susanne har en Master of Chemical engineering på KTH.

Välkommen till IoT-eventet där vi fokuserar på lösningar och användare samt samverkan mellan olika leverantörer och tekniker. Smart Society sluter cirkeln i det ekosystem som Netmore verkar för.

Om Smart Society: Netmore anordnar eventet Smart Society för att samla alla de lösningar, tekniker och leverantörer som finns inom Internet of Things (IoT). Netmore är en ledande leverantör i Sverige av IoT-nät med kommunikationstekniker som LoRaWAN®, 2G, 3G, 4G, förberedd för 5G, NBIoT och WiFi. Allt i kombination med vårt eget corenät. Alla tekniker och tjänster som finns inom IoT ska samverka för fastigheter, städer och hela vårt samhälle – ett helt ekosystem för IoT där samverkan är nyckeln till framgång.

Smart Society är ett öppet event, tillgängligt för alla verksamma inom IoT. Vi får bland annat ta del av ett 3 timmars Hackathon, inspirerande presentationer av casestudies, professionella talare, en nätverkande bankettmiddag samt en massa intressanta utställare. Låt oss samlas, lära, nätverka och lyfta IoT i Sverige till nästa nivå!

Boka din plats nu, Välkommen!

Om Nuuka Solutions:

en pionjär när det gäller att förse fastighetsbranschen med molnbaserade, byggande datalösningar sedan 2013.

Vår tredje generationens plattform är förmodligen en av de mest omfattande, molnbaserade fastighetsdataplattformen på marknaden – med värdefulla insikter från nära 3000 anslutna byggnader i sex länder. Det är kompatibelt med de flesta system och sensorer på marknaden.

Våra kunder är stora fastighetsägare, städer och detaljhandelskedjor. Som Helsingfors stad, The Edge i Amsterdam och ICA fastigheter. Genom vår plattform hjälper vi dem med; bättre beslutsfattande, optimerad energi- och FM-effektivitet, minskade kostnader, automatiserad rapportering om hållbarhet och möjlighet till bättre användarupplevelser, allt bidrar till ökat fastighetsvärde. Och därmed hjälper vi dem att minska deras byggnads miljöavtryck och bekämpa globala klimatförändringar.

För mer information, vänligen kontakta:

Johanna Björnson CMO, +46 70-861 67 66, johanna.bjornson@netmoregroup.com

Netmore Group AB är en IoT-operatör som utvecklar heltäckande lösningar för städer, industrier, fastigheter och bostäder. Tillsammans med våra partners bygger vi säkra och hållbara ekosystem för Internet of Things, lokalt, nationellt och globalt. Netmore Group bildades 2010 och är sedan 2017 listade på Nasdaq First North Growth Market.

G&W Fondkommission är företagets Certified Adviser för listningen på Nasdaq First North Growth Market.

Tel: 08-503 000 50, e-mail: ca@gwkapital.se